Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

24-uursrace: Night before (Palaver)

18 augustus 20:00-23:30

Het Palaver is bij onze vereniging van ouds een samenkomst van deelnemers aan de 24-uursrace op de avond voorafgaande aan de wedstrijd.

De meest eenvoudige betekenis van het woord palaver is ‘gepraat’, ook wel ‘langdurig gepraat’. Waar praten wij over? Over de verwachtingen die wij van ons team hebben in de 24-uursrace. Het succes waar wij op hopen. In een euforie van onoverwinnelijkheid.
We geven hoog op over de voorbereidingen die we hebben getroffen, we hebben er immers alles aan gedaan om de boot sneller te maken. Véél sneller dan die van onze opponenten. Daarom heeft het woord Palaver vanaf nu een compleet nieuwe betekenis; het betekent ‘voorpret’! En die voorpret vormt een onmisbaar deel van het 24-uursracegevoel.

Natuurlijk maakt deze uitleg ook andere leden nieuwsgierig, want het Palaver is een bijeenkomst voor iedereen. Zowel deelnemers als toeschouwers brengen elkaar in de stemming om van de 24-uursrace te genieten. Wie wil dat niet?!

Datum:
18 augustus